Dzisiaj zapraszam Was na śledziki otulone jogurtem greckim według mojego przepisu.
Wykorzystałam do jej zrobienia filety śledziowe korzenne od Seko.
Danie dzięki korzennym filetom ma unikalny smak.
Składniki:
tacka filetów śledziowych korzennych Seko (400 g)
mała cebula pokrojona w drobną kosteczkę
łyżeczka ostu jabłkowego
mały jogurt grecki
pieprz ziołowy
Wykonanie:
Filety śledziowe pokroić na mniejszy paseczki, polać je octem jabłkowym, przyprawić pieprzem ziołowym, posypać cebulką, polać jogurtem i ponownie posypać cebulką drobno pokrojoną.
Przygotowanie tego dania jest bardzo proste.
Z pewnością Wam zasmakuje :)
Danie wykonane we współpracy z
Danie proste i napewno smaczne. Uwielbiam śledzia.
OdpowiedzUsuńWygląda przepysznie, muszę zahaczyć o te śledziki w sklepie.
OdpowiedzUsuńUwielbiam śledziki,
OdpowiedzUsuńrewelacyjny przepis, aż chce się jeść
No no same pyszności :)
OdpowiedzUsuń