Kuleczki rafaello
Składniki:
60 g mleka w proszku,
30 ml mleka płynnego,
47 g masła roztopionego,
42 g cukru pudru,
40 g mąki kokosowej Ol'Vita,
22 migdały,
wiórki kokosowe do obtoczenia.
Wykonanie:
Ze wszystkich składników zagnieść jednolitą masę. Schładzać przez 30 minut.
Formować kształtne kuleczki w migdałem w środku i obtaczać w wiórkach kokosowych.
Smacznego!!!!
Przygotowano z wykorzystaniem produktów firmy
Uwielbiam takie kuleczki, często robię je sama, z mąką kokosową jeszcze nie próbowałam.
OdpowiedzUsuńMniam, uwielbiam :)
OdpowiedzUsuńKocham takie słodkości :D
OdpowiedzUsuńPierwszy raz widzę mąkę kokosową! Ale przepis wypróbuję 8-)
OdpowiedzUsuńKlara
Może kiedyś zrobię, pewnie pyszne były ;)
OdpowiedzUsuńPowiem tylko jedno - mniam !
OdpowiedzUsuńmniaaaaaaam! zjadłabym
OdpowiedzUsuńKurcze ostatnio właśnie myślałam o tych kulkach i chyba coraz bardziej przekonuję się żeby je zrobić ,wyglądają bardzo smakowicie ;)
OdpowiedzUsuńhttp://polinapaola.blogspot.com/
Uwielbiam takie słodycze :) wyglądają rewelacyjnie
OdpowiedzUsuń