Strona główna Książki Gadżety kobiety Kosmetyki Kulinarnie Dla dzieci Współpracuje z O blogu Kontakt

niedziela

Przekąska z ciecierzycy

Przekąska z ciecierzycy


Składniki: 
Szklanka ciecierzycy, 

Wykonanie:
Ciecierzyce moczymy przez noc. Następnego dnia gotujemy około 30 minut. 
Przekładamy na blaszkę, oprószamy solą i podpiekamy ją 15 minut w temperaturze 180 stopni. 







Czas wykonania 45 minut
Porcja dla 4 osób. 

Danie zostało wykonane z wykorzystaniem produktów 

5 komentarzy:

  1. Pierwszy raz chyba słyszę :D

    OdpowiedzUsuń
  2. Ja robię taką bardzo często tylko dodaję jeszcze paprykę w proszku, czosnek i ulubione przyprawy :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Uwielbiam cieciorkę <3

    OdpowiedzUsuń
  4. coś na czasie, pora na zdrową żywność :)

    OdpowiedzUsuń
  5. Bardzo zdrowa żywność :)

    OdpowiedzUsuń

Kochani zapraszam do komentowania moich postów. Zaglądacie do mnie bardzo licznie, mam nadzieje, że zostawicie po sobie ślad w postaci komentarza ;) Oczywiście będę wdzięczna za każdy komentarz przez Was dodany.