Strona główna Książki Gadżety kobiety Kosmetyki Kulinarnie Dla dzieci Współpracuje z O blogu Kontakt

wtorek

Roladki wieprzowe z serem Korycińskim

Roladki wieprzowe z serem Korycińskim  


Składniki: 
600 dag karkówki bez kości, 
16 oliwek zielonych, 
kawałek wędzonki (8 plasterków)
Musztarda Dijon Develey
Musztarda Horcice Develey,
1 cebula pokrojona w piórka. 


Wykonanie: 
Mięso kroimy na plastry i rozbijamy na zgrabne kotleciki. 
Smarujemy mieszanką obydwu musztard. 
Układamy na każdym po solidnym plasterku sera, wędzonki oraz cebulę i oliwki. 
Zawijamy zgrabne roladki, które obsmarowujemy mieszanką musztard. 
Smażymy na odrobinie tłuszczu przez około 30-40 minut. 


Po tym czasie robi się bardzo ładny sos. 
Podawać w towarzystwie klusek na parze i buraczków. 


Smacznego!!!

Danie wykonane z wykorzystaniem produktów








7 komentarzy:

  1. Anonimowy06:11

    Łał rewelka :D
    Krysia :D

    OdpowiedzUsuń
  2. Anonimowy06:21

    Kluski, mniam , uwielbiam :)) Muszę sobie zrobić :))

    OdpowiedzUsuń
  3. Anonimowy06:24

    Wspaniałe kluski, które uwielbiam :)

    OdpowiedzUsuń
  4. Wygląda bardzo smacznie :D

    OdpowiedzUsuń
  5. Anonimowy14:03

    Smakowicie to wszystko wygląda, mniam

    OdpowiedzUsuń
  6. Ciekawy pomysł na obiad :)

    OdpowiedzUsuń

Kochani zapraszam do komentowania moich postów. Zaglądacie do mnie bardzo licznie, mam nadzieje, że zostawicie po sobie ślad w postaci komentarza ;) Oczywiście będę wdzięczna za każdy komentarz przez Was dodany.