Kotleciki z nutą chrzanową
Składniki:
1/2 kg schabu bez kości,
słoiczek chrzanu Develey,
sól,
pieprz.
Panierka:
2 jajka,
opakowanie bułki tartej,
2 łyżki chrzanu Develey.
Rozbite mięso doprawiamy solą i pieprzem oraz rozsmarowujemy na nich po płaskiej łyżeczce chrzanu.
Tak przygotowane kotleciki panierujemy w jajku z dodatkiem chrzanu i bułce.
Smażymy z obydwu stron na złoty kolor.
Podawać z piure z dodatkiem koperku i buraczkami tartymi.
Smacznego!
Danie dla 4 osób
Czas przygotowania 40 minut
Przygotowano z wykorzystaniem produktów firmy
Wygląda pysznie:)
OdpowiedzUsuńhttp://missstyle21.blogspot.com/
mnaaam!
OdpowiedzUsuńSmaczne :D
OdpowiedzUsuńSmakowicie wygląda
OdpowiedzUsuńBardzo fajny przepis :) Kotleciki wyglądają przepysznie
OdpowiedzUsuń