Hot Dogi z kiełbaskami w towarzystwie ketchupu
Składniki:
Opakowanie bułek typu Hot-Dog,
4 parówki pieprzowe,
ketchup Develey.
Wykonanie:
Po wyciągnięciu z opakowania bułek do każdej do środka dodajemy ketchup i po jednej kiełbasce.
Pieczemy w temp 200 stopni około 5 minut.
Po upieczeniu jeszcze cieplutkie polewamy ketchupem.
Smaczne, proste i domowe Hot-Dogi gotowe.
Smacznego!!!!
Wykonanie 10 minut
Porcja dla 4 osób
Danie wykonałam z wykorzystaniem produktów
Wyglądają bardzo smakowicie
OdpowiedzUsuńCzasem trzeba sobie pozwolić na takie ekspresowe dania ;) Już robiłam takie hot-dogi także wiem,że szybko je można przygotować a chętni do zjedzenia zawsze się znajdą ;)
OdpowiedzUsuńwidząc ten "zestaw" przypomina mi się ostatni obiadek z moimi chłopakami :) mniam :D
OdpowiedzUsuńNarobiłaś mi ochotę na hot dogi, jutro na pewno kupię paróweczki i bułeczki :P
OdpowiedzUsuńBardzo smakowicie się prezentują :)
OdpowiedzUsuńNie przepadam za hot-dogami ;/
OdpowiedzUsuń